Kvalitetsprodukter og gode løsninger


Amas fører en rekke produkter med høy kvalitet både som distributør og forhandler. Amas er skandinavisk distributør for Void Audio og Norsk distributør for Syntax, MeTrao og Work. Vi forhandler i tillegg kjente merker som Yamaha, Shure, DPA, K & M, i tillegg til en rekke andre. Vi representerer med andre ord utelukkende innovative og stabile produsenter og leverandører som er anerkjent og kvalitetsbevisst. For oss er det ikke bare viktig at produktene leverer, men også at supporten og servicen bak er høyest mulig oppnåelig.


Med dette fokus har vi funnet frem til gode agenturer, som alle er i toppen av sitt felt med stor fokus på ridervennlighet og problemfri drift.


Amas er størst på tekniske installasjoner for klubb- og restaurantmarkedet i Bergen og har i tillegg gjort seg sterkt bemerket på tilsvarende marked i Oslo. Vi jobber nå sterkt ut mot resten av landet og har i tillegg rukket å gjennomføre Void installasjoner i Stockholm, Gøteborg, Malmø, Kalmer og København.

Demonstrasjoner og priser


Frem til vår nettbutikk er oppe og går er det fullt mulig å kontakte oss for priser eller tilbud på de produktene vi fører. Vi er også behjelpelige med demonstrasjoner av utstyret dersom det skulle være interessant.

image056
image062
image046
image047

Void Acoustics (UK) er i dag regnet som en av verdens fremste produsenter av avanserte profesjonelle audio systemer for installasjon og konsert.


Void Acoustics ble etablert så seint som i 2002 av Rog Mogule og Alex Skan som allerede da var regnet som godt etablerte aktører i bransjen. Selv i sin korte fartstid har Void rukket å få til en imponerende produktliste hvor store etablerte DJ’s og klubbeiere har trykket disse høyttalerne til sitt bryst. Void Air Series som er beregnet for installasjon på restaurant- og nattklubbmarkedet har virkelig truffet. Flere av de store og mest anerkjente klubbene i verden har nå fått installert dette systemet fra Void.


Void Acoustics har vært med å gjøre Amas til den absolutt største aktøren av installasjoner på restaurant- og nattklubbmarkedet i Bergen. Vi nå har startet arbeidet med resten av landet og har rukket å formidle flere installasjoner i Oslo. Ryktet går litt foran oss når det kommer til Void hvor vi føler vi virkelig er i gang med å gjøre Void til en meget etablert merkevare også i Norge. Vi er i tillegg blitt skandinavisk distributør og har i dag Void utstyr installert i Stockholm, Gøteborg, Malmø, Kalmer og i København.


Void Acoustics kom i 2019 ut med sitt første line array system Arcline sammen med monitorserien ArcM12 og ArcM15. Dette har virkelig satt Void på kartet også innen livemusikk hvor vi forventer en klar økning fremover også på dette området. Vi har et system bestående av 16 x Arcline 8, 4 x Arcline 212, 12 x Arcline 118 og 6 x Arcline 218 på lager i Bergen. Ønsker dere en demo på systemet, så er det bare å gi oss beskjed.


Rog Mogule sin største lidenskap utenom komplette systemer er å konstruere den perfekte subwoofer. Hans nye karbon faseplugg er mer enn 1000% sterkere enn de tidligere vanlige utgavene og resultatet har ikke forblitt ukjent. Rog Mogule er en meget produktiv mann og har varslet en rekke nyheter i tiden fremover.


Les mer om Void Acoustics på: www.voidaudio.com

unnamed
product_news2019
sgh_product_4

Etter mange års bruk i vår utleieavdeling har vi kommet frem til at det er få produsenter innen kabler, paneler og bokser som slår nettopp Syntax på kvalitet. Vi har derfor også valgt å satse på Syntax som fast leverandør for kabler og kontakter også i våre installasjoner.

 

Les mere om Syntax på http://syntaxcables.valentiniinternational.it/

1-acoustic-consultants-for-caroussel1-web

MeTrao sikrer optimal lyd


På steder der det avspilles lyd blir det stadig strengere lovgiving og reguleringer når det gjelder lydnivå. Dette er i hovedsak grunnet beskyttelse av hørselen til publikum, HMS eller generelle begrensninger med tanke på støyforurensing til nærliggende områder. Et godt og pålitelig målesystem er et uunnværlig verktøy i dagens underholdningsbransje.

MeTrao er et system som brukes til å skaffe informasjon om lydnivåer og som lagrer all informasjonen slik at en får innsikt i historikken og kan se aktuelle lydnivå fra tidligere dager. MeTrao ble utviklet basert på erfaringer fra dagens bransje og laget for å møte alle krav, fra dagens reguleringer til eventuelle fremtidige lovverk som en vil møte på. Det gir lydtekniker, arrangør og myndigheter et verktøy som på en perfekt måte organiserer og lagrer lyd- nivå på konsert-steder, klubber, teater og andre typer arrangement.


MeTrao er utviklet av Event Acoustics i Nederland, firmaet som har sørget for målinger ved store festivaler som North Sea Jazz, Laundry Days og Lowlands. Med erfaringer fra disse festivalene ble systemet videreutviklet i tett samarbeid med ulike konsertsteder i Nederland som Tivoli Utrecht, Paradiso Amsterdam, de Vooruit Gent og mange internasjonale lydteknikere. Nå er systemet tilgjengelig og på full fart inn på det norske markedet.


Les mer om MeTrao her.


WTS_708_C_pers_abierta_20180212161213
AW135-137-140-150-155_20180111105330

WORK er et firma fra Spania som ble etablert i 1995 og som har spesialisert seg på profesjonell audio- og lysprodusjon. I gjennom sin ledende merkevare WORK PRO®, tilbyr de en eksklusiv produktgruppe innen løftetårn og stativer som løser de fleste behov.


Over de siste årene har de investert kraftig i sin R&D avdeling. Denne investeringen har ført til en kraftlig vekst blant deres forskjellige produkter og ført dem helt opp i øverste divisjon på verdensbasis hvor WORK PRO® er å regne som det absolutt ypperste innen sitt slag. Selskapet har opplevd stor suksess på de siste års profesjonelle messer som gir en god illustrasjon på selskapets know-how. Equipson s.a. er blitt en av de viktigste produsentene innen sin sektor.


Les mer om Work på https://www.workpro.es


header_mixers_1200x480_4d2ef6553c11a1c625e1440f70dc5ff9
header-mixers-01_1200x480_0f4a53efffb70fd2604c1d293cc9f312

Yamaha Professional Audio er kjent over hele verden som en leverandør av innovative løsninger i topp kvalitet for lydindustrien. Yamaha-serien inkluderer en rekke verdensstandard blandingskonsoller, signalprosessorer som inneholder industriledende DSP-teknologi, effektforsterkere basert på energieffektiv stasjonsteknologi, og et omfattende utvalg av høyttalere som passer for alt fra levende lyd til kommersielle installasjoner.