Totalleverandør av lyd, lys, scene og artister.


Amas er blant Norges ledende totalleverandører innen artister, lyd, lys, scene, personell og transport. Det er få tilbydere i Skandinavia som tilbyr totalleveranse på dette nivået slik som vi gjør, uten å ende opp som et fordyrende mellomledd. Vi har alt in house og står derfor langt sterkere.

 

Amas har i tillegg til booking og management for artister også sin egen utleieavdeling med alt utstyr du trenger for å gjennomføre nettopp ditt arrangementet. Amas tilbyr utelukkende utstyr av ypperste kvalitet og vårt omfattende varelager har alt du trenger til små og store arrangement.

 

Vi har valgt høyttalere, monitoring og forsterkere fra Void Audio og Yamaha Pro Audio på grunn av sin kvalitet og driftssikkerhet. Alle våre utleiemiksere er fra Yamaha hvor vi benytter alle serier som TF-, QL-, CL- og PM Rivage. Vi benytter mikrofoner fra anerkjente produsenter som Sennheiser, DPA, AKG, Neumann og Shure hvor vi utelukkende benytter oss av toppmodellen Shure Axient Digital som trådløst alternativ. Vi driver både salg og utleie av noen av verdens ledende merker innen vår bransje.

 

Amas er Skandinavisk distributør for Void Audio, Syntax Cables & Connectors, Metrao Event Acoustics (verdens fremste produsent innen lydmåling og akustikk) men vi  forhandler også Yamaha miksere og styringssystemer, Martin Professionals, ClayPacky og en rekke andre produsenter for salg og installasjon. Vi er derfor din perfekte samarbeidspartner innen arrangement, kjøp av nytt utstyr og installasjon. Alt utstyr vi formidler har vi også tilgjengelig for utleie hvor dette er godt gjennomprøvd og erfart på forhånd. Skulle det oppstå en feil på utstyret over tid så har vi tilsvarende tilgjengelig på lager.

 

Vi simulerer gjerne ditt lokale i EASE (Enhansced Acoustic Simulator for Engineers) som viser nøyaktig hvilke frekvensområder og dekning du vil oppnå med vår løsning. Vi programmerer din scenebelysning i WysiWyg på kontoret og alle forsterkersluttrinn er programmert før utstyret forlater vårt lager. Ingenting er overlatt til tilfeldigheter.

 

Amas har også sitt eget studio hvor vi benytter flaggskipet Yamaha Rivage PM7. Dette kan i dag regnes som et av de beste digitale alternativene på markedet med Rupert Neve pre-amper, Eventide, samt en rekke andre anerkjente plug-ins. Vi har imidlertid beholdt en rekke av våre gamle analoge komponenter slik som Lexicon, DBX, Drawmer og Yamaha SPX 90, 990 og 2000 fra tiden hvor dette var aktuelt i utleiesammenheng. Dette utgjør en langt mer komplett pakke i innspillingssammenheng.

 

Amas tilbyr sine artister innspilling og distribusjon av musikk i tillegg til markedsføring samt formidling av oppdrag. Vi har på denne måten skapt en langt kortere vei frem til break even i alle våre prosjekter.

 

Benytt Amas som din samarbeidspartner!