LYDUTSTYR

Fra små eventer til store festivaler og konsertproduksjoner

Amas har gjennom en årrekke opparbeidet seg en lydpark som dekker de fleste behov. Selv om sommersesongen er fylt av store festivalproduksjoner og store høyttalersystemer, har vi ikke glemt at resten av året består i mindre eventer og arrangement som har et helt annet behov. Derfor har vi investert tid og ressurser på kvalitet i begge ender av skalaen. I ulike konfigurasjoner kan vi tilpasse lydsystemer fra en liten forsamling, til store konserter på opptil 10.000 personer.

Fra våre små systemene og opptil større konsertproduksjoner består alt i dag av Void Audio høyttalere, forsterkere og monitorer, Yamaha miksere og mikrofoner og DI bokser fra kun anerkjente produsenter. Alt er bygget med høy vekt på logistikk hvor alle våre forsterkerrack passer til bruk fra små taleanlegg, monitoring og opp til våre største produksjoner. Alle settinger ligger integrert i forsterkernes prosessor og kan lett hentes opp ved behov.


Systemer og logistikk

Vi har hele tiden fokusert på å levere effektive produksjoner, slik at våre teknikere kan rigge opp og ned utstyret på kortest mulig tid. På den måten kan vi bruke mer tid på å tilpasse leveransene til hver enkelt kunde. I forkant av hver leveranse sørger vi for å ha en god planleggingsrunde og god dialog med våre kunder. Kombinert med gode systemer på lageret og på alt vårt utstyr, er dette en uslåelig kombinasjon.


Fokus på kunnskap og opplæring

Vi har faste teknikere ansatt i Amas og i kombinasjon med freelancere både innen lyd, lys og video, så fungerer planlegging og gjennomføring utmerket. Vi ønsker at alle våre teknikere skal ha høyest mulig kompetanse innen sitt fagfelt, og arrangerer derfor kurs for våre freelancere. Vi sender ingen teknikere ut på jobb uten opplæring i våre systemer og grunnleggende HMS. På denne måten sikrer vi at det er kompetanse i alle ledd og trygghet på alle våre produksjoner. Er du interessert i å vite mer om våre kurs så ta gjerne kontakt med oss.