DJ Moonshiner

Når en ser på dagens artister i popbransjen hvor større DJ acts på markedet frontes som artister så var der det en smart kar som tenkte: Kan dette også fungere innenfor countrymusikken?

DJ Moonshiner så dagens lys i 2013 og som riktig tenkt så ble dette en umiddelbar suksess hvor han spesielt etter 2017 har markert seg sterkt i det norske countrymiljøet. 


DJ Moonshiner har etter hvert bygget opp en sterk portefølje, opptrådt for fulle hus og har de siste årene delt scene med storheter som Vassendgutane, Gunslingers, Rotlaus og Byting i forskjellige sammenhenger. Han avsluttet Siderfestivalen i Øystese i 2018, åpnet Countryweekend på Bildøy i 2018 og opptrådt for utsolgte hus på USF Verftet i Bergen, Hordabøhallen og Husnes Kulturhus. 


I hovedsak elsker DJ Moonshiner å opptre på puber og på barer rundt om i Norge, noe som gjort ham til den ypperste innen sin sjanger og han har her skaffet seg en bred erfaring på hva som fungerer best i livesammenheng. Er man på jakt etter høy partyfaktor så er DJ Moonshiner et godt kort å satse på. 


Kontakt gjerne Amas Artist på telefon 55243000 eller e-post morten.paulsen@amas.no for nærmere informasjon. 

Sosiale medier