BERITH

Artist og låtskriver BERITH har funnet mye av sin inspirasjon fra Amerikansk og Irsk musikk, og i vår egen folkemusikk.


Hun er født og oppvokst langt ute i havgapet på den vakre men værharde vestlands-kysten. Der har familien drevet med fiske, fangst og jordbruk i generasjoner, og det er noe man kan finne igjen i både musikk og tekster.


Allerede i ung alder reiste BERITH rundt med torader og gitar her vest og sør. Men det var først etter hun ble kjent med produsent Eirik Grønner (Kurt Nilsen, Tor Endresen, Odd Nordstoga) at karrieren skjøt fart.

Hennes tre første singler har fått god oppmerksomhet, hun har blitt listet på NRK radio og har fått flere hundretusen streams.


Med glimrende band og medmusikanter på plass er BERITH klar som aldri før. Den nye løfterike "Lift Me Up" runder 60.000 streams på en knapp måned, og er med å vise at der finnes et langt større publikum for BERITH også utenfor våre grenser.


Radiolegenden Peter Antony (Radio Caroline/Radio Luxembourg/Q-Burn Radio) har spilt alle hennes singler i sitt show, og har sterkt femhevet hennes talent og stemmeprakt. Han sier: «After all these years my ears get sharp, I know how to spot it, and she's got a big future ahead of her: Such talent! - This is going to go places!» Og han legger til: «She would do it big in Nashville!»


Vi blir overrasket om dette ikke når nye høyder!


Videoer

Sosiale medier

Våre samarbeidspartnere

Copyright © All Rights Reserved

ORG.NR: 913 509 986